Over ons

We zijn een groep enthousiaste
Hotello's, ZZP-ers en bedrijven

Iedereen maakt zich momenteel zorgen over de zorg. Wij zien veel fantastische initiatieven ontstaan. Het is mooi om te zien dat er heel veel aanbod is. Nederlanders willen gelukkig graag helpen!

In onze gesprekken met de zorgmedewerkers in de woonzorginstellingen en dagbesteding horen wij dat veel initiatieven niet haalbaar zijn binnen de kaders van de zorg en/of door de huidige corona maatregelen. We luisteren naar de zorg en vragen waar ze hulp bij nodig hebben. Hebben we de droom van de zorginstelling boven water? Dan gaan we ontzettend hard aan de slag om snel binnen ons grote netwerk van A-merken, retailers, bedrijven, zorginstellingen en stichtingen dit doel te behalen! 

We zorgen voor spelletjes, telefoons, filmpjes, kaartjes, unieke activiteiten, maaltijden en meer.
Op de achtergrond wordt er gewerkt aan meerdere initiatieven. Help mee en houd ons in de gaten via #veelliefsindezorg ! 

Heb jij een vraag waar je een netwerk voor nodig hebt? Laat het ons weten! 

De activiteiten

Initiatieven

spelletjes
Spelletjes inzamelen
Er zijn intussen duizenden pakketten gemaakt voor mensen met een verstandelijke beperking bij Philadelphia Zorg, Cordaan, Wil, Reik, Talant, Pluryn en Reinaerde. De spullen werden gebracht door consumenten en bedrijven, alles werd gesorteerd en beoordeeld op bruikbaarheid, en verzonden naar de zorginstellingen.
beeldbellen
Buddy Beer
Voor kinderen waarbij bij de papa of mama kanker is geconstateerd, hebben we honderden beren geregeld. Stichting Buddy Huis gebruikt deze om de kleintjes meer te vertellen over het behandeltraject zodat dat iets minder spannend is en een klein beetje wordt verzacht. Dit is in samenwerking met o.a. een app.
Filmpjes
Voor Hallo Thuis, een platform van Philadelphia Zorg. hebben we gewerkt aan video-content zodat de mensen die thuis zijn en geen dagbesteding hebben, aldoor leuke uitzendingen hebben om naar te kijken.
Jouw project!
Veel Liefs werkt vraaggestuurd. De komende tijd zul je veranderingen zien aan de initiatieven. Als jij wilt bijdragen, of als zorginstelling zelf iets nodig hebt, mail of bel natuurlijk met ons! 
Dagactiviteiten
Wil je een film af laten spelen die mensen kunnen bekijken vanaf het balkon, een theatervoorstelling, etc, laat het ons weten. Dan gaan we voor je aan de slag. Of wil je jouw initiatief hier benoemen? Mail het ons.
Tekeningen
We snappen dat je een kaartje of een tekening naar een naaste wilt versturen structureel. We verwachten je binnenkort het eerste voorbeeld hiervan te laten zien! 
Help mee! 
Wil jij support van ons krijgen, wil je een idee bij ons netwerk posten of wil je juist zelf meehelpen? Laat het weten! 
Start nu