Inspiratie voor jouw kaart

Stuur voor 31 januari jouw kaart(en) op naar ons adres. Op deze pagina geven we je graag inspiratie.

De kaart
Of het een ansichtkaart, een getekende kaart door je kindje, een dubbele kaart of een handgeschreven brief is, alles is goed! 

De tekst
De ene persoon vindt het leuk om een gedicht er op te zetten, de andere houdt van een verhaal wat hij/zij gedaan heeft en hoe hij/zij de corona-pandemie beleeft. Doe iets wat dichtbij jou ligt en weet dat de lezer iemand is die het waarschijnlijk al fantastisch vindt dát hij/zij een persoonlijk berichtje ontvangt.

De afzender
Schrijf gerust je eigen naam er onder. Als je het leuk vindt om een brief terug te krijgen, mag je ook jouw adres er onder zetten. Dat hoeft niet natuurlijk.

Hallo meneer/mevrouw,
Wij kennen elkaar niet. Toch wil ik u graag een kaartje sturen.
Want door corona bent u nu misschien wel veel alleen en dat is niet leuk.
Ik hoop dat u vrolijk wordt van deze kaart van mij!
Veel liefs Sanne (7) uit Den Bosch 


Tovert deze kaart een lach op uw gezicht? Dat is precies de bedoeling! Corona is niet leuk en veel alleen zijn ook niet. Wij willen u graag laten weten dat we aan u denken. Als u vandaag of binnenkort de zon ziet schijnen, schijnt die voor u!
Veel liefs Familie Bakker uit Rotterdam 

Lieve mevrouw of meneer, De feestmaand is voorbij en veel mensen zijn weer druk met hun werk. U bent thuis en dat is in deze tijd misschien niet altijd zo gezellig. Daarom dit kaartje voor u! Om te laten weten dat ik aan u denk! Gelukkig worden de dagen weer wat langer en is het voorjaar in aantocht. Hou vol!
Veel liefs Louise (42) uit Maastricht 


Gezelligheid kent geen tijd! Maar corona is niet gezellig en duurt te lang. Ik heb er best wel de balen van dat er nu zo weinig mag, want ik ga graag naar feestjes. Maar ik denk dat het voor u nog veel saaier is en daarom doe ik mee met deze actie. Dit kaartje is speciaal voor u. Om te laten weten dat ik aan u denk. Ik steek u graag een ♥ onder de riem in deze tijd!
Veel liefs Luca (19) uit Zwolle

Hulplijn
Twijfel je toch of jouw brief/kaart/tekst goed is? Stuur een What's App berichtje naar een van de teamleden van Veel Liefs met jouw vraag. Femke Riel: 06-13855274. Je krijgt binnen een dag een reactie.

Terug 
Help mee! 
Wil jij support van ons krijgen, wil je een idee bij ons netwerk posten of wil je juist zelf meehelpen? Laat het weten! 
Start nu