Kaartenactie is van start!
Aanleiding
Al bijna een jaar zijn ouderen meer geïsoleerd en heeft een grote groep moeite om de dag door te komen. Tijd om hen in de donkere maanden een extra lichtpuntje te geven om nog even door te zetten! 
Wanneer
Januari & februari 2021
Wie
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Anouk van de Laar of volg haar via social media

Linkedin
Facebook
Instagram
anouk@ditiscontact.nl Bel of What's app: 06- 21204942
Een grote zorginstelling benaderde Veel Liefs begin januari. In de eerste coronagolf en in de decembermaand werd er veel aandacht besteed aan ouderen thuis, maar nu blijft het stil, te stil. De vraag is, of we deze ouderen aandacht kunnen geven met iets persoonlijks. Natuurlijk! En daarvoor hebben we jouw hulp nodig! 

Kaartenactie
In januari roepen we heel Nederland op om een kaartje met een persoonlijke boodschap te sturen. Deze kun je opsturen naar één adres. Vervolgens worden er ons pakketjes gemaakt met cadeautjes, lekkers en voor elk persoon een (handgeschreven) kaart. Dit wordt verspreid begin februari. Het doel is om voor Valentijnsdag ruim 15.000 cadeautjes te verspreiden onder ouderen.

De doelgroep
Ouderen die nog thuis wonen en die in contact zijn met zorgorganisaties, doordat er bijvoorbeeld een wijkverpleegkundige komt, zijn onze doelgroep. Intussen hebben we met meerdere zorglocaties verspreid over Nederland contact en zij ontvangen de pakketjes graag om de mensen een confetti-momentje te geven. Ze verwachten dat jullie berichten hen een lach op het gezicht gaat geven en dragen hier dan ook graag aan bij. Werk je bij een zorgorganisatie en wil je ook graag post ontvangen voor jouw cliënten? Laat het ons weten
Doe mee!
We hebben je nodig! Stuur voor 31 januari jouw kaarten naar onderstaand adres. Schrijf op de kaart een wens, verhaaltje of gedicht en sluit af met Veel Liefs en je naam.
Maak je meerdere kaarten? Graag! Verzamel alle kaarten die jij maakt in één envelop en stuur deze naar onderstaand adres:

Consumatics
t.a.v. Veel Liefs kaartenactie
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

Naast dit adres kun je jouw kaart(en) ook gemakkelijk langsbrengen bij woonadressen in Baarn, Haarlem, Huizen, Rosmalen, Vijfhuizen en Vleuten. Wellicht nog veel gemakkelijker voor je! Bekijk hier de adressen.
Veel Liefs zorgt er voor dat jouw kaart naar ouderen gaat in een pakketje waar ook andere cadeautjes in zitten.

Inspiratie
Heb je inspiratie nodig wat je op de kaart wilt zetten? 
Bekijk hier enkele voorbeelden! 
Sponsoring
Werk je bij een organisatie en spreekt het je aan? We hebben duizenden warme berichten nodig. Het zou fantastisch zijn als je op het Intranet van jouw werk een bericht kunt plaatsen of jullie team kaartjes wil schrijven. Zo hopen we dat ook allerlei medewerkers van bedrijven enkele kaarten opsturen. Als het bij jullie past om hier een product bij te voegen, is dat enorm welkom. Een financiële bijdrage mag ook en wordt 1-op-1 gebruikt voor de cadeautjes die verspreid worden.

Persbericht
Lees hier het persbericht
Help mee! 
Wil jij support van ons krijgen, wil je een idee bij ons netwerk posten of wil je juist zelf meehelpen? Laat het weten! 
Start nu